La cuina de les emocions

Fem el llançament del llibre “La Cuina de les Emocions”, juntament amb la il-lustradora Esther Voltà , un llibre que barreja cuina i emocions, en ell hi trobaràs com afecten algunes de les emocions i estats d’ànim ….i acompanyat d’unes il-lustracions espectaculars..un llibre per disfrutar amb els 5 sentits…
Per fer realitat aquest projecte, avui comença una campanya de crowfunding (sistema de prevenda) a edita.es i edita.cat, es un sistema de pre-venda del llibre amb avantatges com accés a un curs de postres a l’ESHOB Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona . Un llibre editat per El Cep i la Nansa Edicions en català i per carambucoediciones en castellà .

La cuina de les emocions

Al llibre també hi col·laboren :
Lía Martín @lia_naturanima
Asesora en salut integral
www.naturanima.es

Debora Coimbra Pinto Debby’s – Good Veggie Food

Doctorada en neurofisiologia

Be Sociable, Share!

Comments are closed.