15ª EDICIÓ CONCURS FRIPAN

El passat divendres 18 de març va tenir lloc la 15ª edició del concurs Fripan a l’ESHOB amb alumnes de 3er TGM (cuina i pastisseria),el concurs, amb 10 participants van tenir que elaborar la millor hamburguesa.

concurs burger

 

Albert Iglésias va formar part del jurat juntament amb Rafael Juarez, Responsable Cuentas Organizadas Unidad Negocio Distribuidores en Europastry, Laura Caselo, Brand Manager Yaya María,Sara López, Foodservice Trade Marketing Europastry i Juanjo Martinez  Propietari Restaurant  Lata-Berna.

Primer Classificat – Hamburguesa de galta amb calçots

Primer classificat

Segon Classificat – Hamburguesa de xai fumada, albergínia cruixent i salsa satay amb amanida de mangoSegon classificat

Tercer Classificat – Hamburguesa chilanga
Tercer classificat

 

Be Sociable, Share!

Comments are closed.