Els alumnes aprenen a fer dolços al taller Les postres del país

El 18 de juny una trentena d’alumnes dels cursos de català van participar al taller Les postres del país, organitzat per la delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona, que va impartir el flequer i pastisser Albert Iglésias.

En la seva exposició, Iglésias va fer evidents els lligams entre la cultura popular, les festivitats religioses i l’aprofitament dels productes de temporada. Va començar amb un resum detallat del calendari festiu català i les postres que al llarg dels anys s’hi han associat; el lligam entre els productes del moment i el calendari religiós va portar a parlar del Tortell de Reis (6 de gener), de la Coca de llardons (Dijous Gras) passant per la Coca de Sant Joan (24 de juny) o els panellets de Tots Sants (1 de novembre)

 

Més informació: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbarcelona/noticies.html?ID=9435

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.