Il·lustració per nens, gastronomia i tecnologia a la Sala Ciutat

 

Barcelona és una ciutat que inspira, que empeny a crear i a emprendre, que motiva als que hi vivim i als que hi són de pas a no quedar-nos quiets i a canviar i evolucionar amb ella. És per això que us volem convidar a imaginar, a crear, a debatre i a gaudir de tot allò que inspira Barcelona.

Des de l’exposició “Univers Marca Barcelona”, que podeu visitar fins al 26 de juny a la Sala Ciutat, volem posar el nostre granet de sorra i us convidem a participar a les activitats paral·leles que s’han programat al voltant de la mostra.

No us les perdeu!

ACTIVITATS

-TALLER INFANTIL D’IL·LUSTRACIÓ
A partir de la pregunta ‘Què t’inspira Barcelona?’, la il·lustradora Anna Grimalproposa la realització d’un collage visual amb diferents materials de paperia amb què els nens  participants puguin expressar a través de dibuixos, d’imatges o de textures el que representa per a ells la ciutat de Barcelona.

DATA: Dissabte 16 de maig.
HORARI: d’11:00 h a 13:00 h.
ENTRADA: Gratuïta. Inscripció aquí.
EDAT RECOMANADA: Nens de 6 a 10 anys.

CATA-DEMOSTRACIÓ DE PETIT FOURS
Albert Iglésias, flequer i fill de família flequera des de fa diverses generacions, és un gran apassionat de la seva professió que sap unir experiència i creativitat, aconseguint així, fer de la pastisseria un art. Els assistents podran aprendre a realitzar, i després degustar, tres petits-fours inspirats en la ciutat:

– Un pa de pessic elaborat amb sifó acompanyat d’una xocolata calenta, emulant les xocolateries del carrer Petritxol.
– Un fals  mini cornet de gerds, emulant les gelateries de La Rambla.
– Un núvol d’oli d’oliva verge extra molt mediterrani.

DATA: Dijous 21 de maig.
HORARI: De 18:30 h a 19:30 h.
ENTRADA: Gratuïta. Inscripció aquí.

-CONFERÈNCIA ‘MOVEMENT. COM AFECTA LA TECNOLOGIA AL NOSTRE DIA A DIA’
Barcelona s’ha convertit en el centre de la tecnologia mòbil a nivell mundial amb la realització del Mobile World Congress, i en el lloc de referència per a emprenedors gràcies al “4 Years From Now” (4YFN). Però, com afecten tots aquests avenços al nostre dia a dia? Amb aquesta premisa, Pep Salazar, director del Mobile World Center donarà una conferència on el públic coneixerà els últims avenços en tecnologia mòbil que formen part de la nostra vida. Pep Salazar animarà els assistents a experimentar amb aquestas einas i mostrarà el potencial de les comunicacions mòbils en diferents àrees del nostre dia a dia.

DATA:  Dimecres 10 de juny.
HORARI: De 18:30 h a 19:30 h.
ENTRADA: Gratuïta. Inscripció aquí.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.