Albert Iglésias col.labora a l’exposició “ UNIVERS MARCA BARCELONA “

Inaugurada el 26 de març i amb continuïtat fins al 26 de juny.

 

BARCELONA INSPIRA / COMMERCIAL FILM from QUERALT ANTÚ on Vimeo.

Creativitat, innovació, recerca, coneixement, negoci, qualitat de vida, turisme responsable i sostenibilitat són els motors de la Barcelona actual. Una ciutat inspiradora reflex d’una societat activa. Unes idees que s’han volgut reflectir a través d’un recorregut sensorial a l’exposició ‘Univers Marca Barcelona’  a la Sala Ciutat de l’Ajuntament.

Es tracta d’una exhibició organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i Dive que mostra de forma sensorial i experiencial els valors i sectors de negoci de projecció internacional de la ciutat. Uns atributs que l’han convertit en referència al món.

Què inspira Barcelona? Un univers de sensacions que construïm entre tots, entre els que hi vivim i els que la visiten.

Per aquest motiu, s’exposarà un ‘Mood Board’ col·laboratiu amb fotografies o, fins i tot, alguna peça corpòria dins l’exposició, enviades per creadors, artistes i ciutadans amb les quals han volgut mostrar ‘Què els inspira Barcelona’.

Un mosaic d’idees, emocions, referències, projectes o reflexions sobre la ciutat de Barcelona. Respira, entra i enamora’t de la Barcelona actual, tant si arribes per primer cop, com si ets d’aquí!

Be Sociable, Share!

Comments are closed.